Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Selv om Alexander Ovechkin er 35 år gammel, har styrken ikke gått ned. Derfor er Washington Capitals drakt fortsatt en storselger. Han har 11 mål og åtte assist så langt denne sesongen. Prestasjonen hans er imidlertid ikke den beste. Det er en ung spiller som kommer foran ham.

Spilleren er David Pastak. Han er en veldig god angrepsspiller og han er veldig ung, bare 24 år gammel. Han har slitt Boston Bruins drakt siden han kom inn i NHL i 2014. Gjennom årene har han vært en nøkkelspiller for Bruins. Forrige sesong ledet han laget til NHL-løperen. Og han har bidratt med 15 mål og 15 assist så langt denne sesongen. Dermed er det åpenbart at han jager Ovichkins herlighet.

Samtidig er dette ikke en dårlig ting for Ovichkin. Han er en konkurrerende aktør av natur. Denne sunne konkurransen kan gi ham sterk fremdrift. Og jeg tror konkurransen kan hjelpe dem begge til å ta fremgang. La oss se frem til deres konfrontasjoner på feltet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 185 تاريخ : جمعه 25 بهمن 1398 ساعت: 15:59

The Capitals er et NHL-lag med en lang historie. Og i 2018 fikk deres Washington Capitals drakt enestående popularitet. Fordi de vant Stanley cup det året. En veldig overraskende ting skjedde imidlertid med dette laget forrige sesong.

De ble eliminert av Hurricanes i første runde av sluttspillet forrige sesong. Det var en overraskelse utenfor noens fantasi, da de pleide å være faste gjester i finalen. Derfor kunne vi bare se St. Louis Blues drakt i forrige sesongs finale. Som et resultat er det noen som mener hovedstedene er på vei ned. Men etter min mening går ikke laget ned, fordi de har en superstjee: Alexander Ovechkin.

Ovechkin vil definitivt bli en legendarisk spiller i NHL. Selv om han er 35 nå, har den offensive evnen ikke blitt verre. Han har scoret 698 mål i karrieren så langt, bare to sjenerte over 700 mål-milepælen. Derfor tror jeg ikke hovedstedene går ned, fordi Ovechkin vil fortsette å lede laget til å forbedre seg.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 176 تاريخ : پنجشنبه 17 بهمن 1398 ساعت: 18:28